Posted by : Bogdan Ciochina sâmbătă, 24 februarie 2018


Este un  editor video gratuit, are si versiune cu plata, care ceva aplicatii in plus. Acesta este realizat de  Avid Technology. Realiat initial in 1989 pentru  Macintosh II ca un editor video offline.

Avid Media Composer First ofera o functionalitate aproape completa şi nu are limite in ceea ce priveste modul de utilizare a aplicatiei, insa vine cu putine restrictii pentru o parte dintre capabilitati.

Ce au in comun Wonder WomanBeauty and the Beast si Guardians of the Galaxy Vol. 2 ? toate au fost editate cu Avid Media Composer. ((asa scrie la Avid pe site)

Noul Avid Media Composer First este orientat catre persoanele care vor sa se initieze in tainele editarii video si celor care doresc sa se familiarizeze cu procesul de lucru intr-un software profesional.
Luand in considerare caeste vorbade un software profesional, cerintele de sistem sunt destul de mari, insa nu complet exagerate, insa orice sistem de gaming cu minimum 6 GB memorie RAM, sistem de operare Windows 7, macOS 10.11 sau mai noi si procesoare moderne va putea rula Avid Media Composer fara probleme.

Il puteti descarca accesand http://www.avid.com/media-composer-first

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -