Posted by : Bogdan Ciochina miercuri, 11 noiembrie 2015

Evolio X5 aka. Ulefone Paris azi este lansat si la noi, asta dupa ce de ceva timp este disponibil direct din China. In china costa 400 sau 500 lei depinde de unde-l comandati.

Este o rusine de pret si unul aberant. Costa 450 de lei in China in conditiile in care cumperi unul dar daca iei 5000 de bucati asa cum au luat ei sau mai multe, pretul scade si sub 300 de lei.
Dar sa-l vinzi la 999 lei!!! Pe bune?! Daca-l faceati voi era facut de o fabrica contractata de voi, care producea telefoane excluziv pt voi asa cum Foxconn face pentru BlackBerry iPad, iPhone, Kindle, PlayStation 4Xbox One, si Wii U, dar cand voi cumparat un produs gata facut si va punet doar sigla pe el. Allview are si el produse care chiar le-a umflat la pret fata de modelul producatorului dar in general la ei sunt diferente de 100 maximum 200 lei neluand in considerare reducerile. Allview are telefoane 4G de ceva vreme si voi aveati numai 3G. 
Intelegeam daca modificai memoria RAM sau memoria interna le faceai mai mari, camera o faceai sa zicem de 16 MP. Voi va bazati pe cei care nu stiu cat costa Ulefone Paris, sau pe aia de zic,  VAI CE SUPER SPECIFICATII ARE sau SEAMANA CU IPHONE 6.

Specificatiile sunt de nota 10, nu am ce sa le reprosez chinezilor de la Ulefone.
(specificatiile sunt in imagina luata direct dupa site-ul Ulefone)


In fine mai  toate ODM-urile de apar in UE, Rusia, SUA sub alt brand au preturi cam ca ale concurentei, ma rog ceva mai mici, de exemplu sa zicem Samsung y e 1300 de lei atunci ODM-ul vandut sub marca mea desi are aceleasi specificaii eu il dau cu 1000 de lei desii produsul chinezesc original e 500 de lei sau 600 de lei

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -