Posted by : Bogdan Ciochina miercuri, 21 octombrie 2015


Cei de la UTOK au scosun alt smartphone in cadrul seriei Explorer (aceleasi telefoane cu cele din seria Dorel doar ca-s vopsite mai army), un alt ODM chinezesc pe care scrie UTOK. Tot acelasi repros am sa-l fac, de ce puii mei nu au pus conexiune 4G. Oricum seriile Dorel si Explorer nu  prea s-au vandut cine stie ce, cel putin sera Dorel. Nu degeaba au retras cei de la UTOK primele 2 variante ale seriei Explorer, desi Explorer 3 seamana cu prima versiune de Explorer izbitor de mult.
Seamana Evolveo Q4 sau cum mai este redenumit Tecmobile Titan 600 (care le gasiti si la noi pe piata, am pus link-urile in denumirea variantelor)  diferenta este ca versiunile de la Evolveo si Tecmobile au  aparut in 2014, cea de la UTOK in 2015. A da am uitat sa spun ca e aceasi chestie cu Dorel 4, tot de la UTOK doar ca aceste vriante (Drel 4 si Explorer 4) au Gorilla Glass si logo-ul schimbat,  in rest nu vad diferente.


Explorer 4 este echipat cu un procesor quad core la 1.3 GHz, 1 GB de RAM, 8 GB de memorie interna si display IPS de 4 inch cu rezolutie modesta. Datorita certificarii IP68, rezista la apa pana la o adancime de 1.2 metri timp de 40 de minute si la cazaturi de pana la 1.2 metri.
Ecranul este protejat de Gorilla Glass, bateria de 4500 mAh promite pana la 30 de zile de utilizare in cazuri extreme, si mai dispune de un buton S.O.S. Ruleaza Android 4.4 KitKat si este disponibil la un pret de 1300 de lei (putin exagerat, parerea mea, daca ave 4G dadeam) pe site-ul lor.

“Suntem fanii miscarii in aer liber, ai drumetiilor si ai iesirilor in natura in general, asa ca noul rugged smartphone UTOK Explorer 4 vine ca o completare excelenta a experientei unei aventuri. Datorita sistemului de operare inteligent si a senzorilor incorporati, utilizatorii pot masura distanta parcursa si se pot orienta cu usurinta. Standardul de protectie IP68 si ecranul cu tehnologie Gorilla Glass sunt elemente importante ale noului UTOK Explorer 4 si suntem convinsi ca, alaturi de autonomie de pana la 30 de zile, vor fi printre principalele motive pentru care utilizatorii il vor alege.”
a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.
Nu inteleg si nu aminteles de cce companiile 'producatoare' de smartphone-uri, Tablete, GPS-uri etc. de la noi nu spun DA DOMNE ASTEA SUNT COMPANIE IMPORTATOARE DE ODM-URI, EMAI IEFTIN SA FAC ASTA DECAT SA LE PRODUC, ei mizeaza si pe necunostinta unora care cred, cum e cazul Allview, ca-s facute la noi, e mai ieftin sa cumperi gata facut decat sal personalizezi cum vrea firma respectiva.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -