Posted by : Bogdan Ciochina vineri, 9 octombrie 2015

Este o distributie gratuita de Linux realizata exclusiv pentru cei care vor sa treaca de la Windows la Linux. Interfata grafica seaamana izbitor de mult cu cea a Windows-ului 7. Cere putine resurse, pentru a rula Chalet OS este necesar sa ai minimum procesor de 1 Ghz, 256  RAM, Spatiu de stocare 8GB sio placa video decenta capabila de rezolutie de 1024 cu 768, deci mere si pe PC-uri mai vechi. Driverele se instaleaza odata cu distributia de Linux.

Spre deosebire de Windows, Chalet OS poate rula direct de pe un DVD sau Stick USB, putand astfel sa-l testati si apoi daca sunteti convinsi ca vreti sa-l instalat.
Chalet OS vine cu o serie de aplicatii gen, KWS Office (in loc de Libre Office), PopcornTime Mozilla Player, Pidgin, Thunderbird Mail, GIMP, Grate Little Radio Player, etc. Acesta are distributie pentru 32 si 64 de biti sau daca vreti 32/64 (intr-o imagine iso)
Pentru a-l inscriptiona puteti utiliza CD Burner XP, ImgBurn (daca vreti sa-l puneti pe un DVD) sau Rufus (pentru a-l pune pe un Stick USB)


Il descarca de aici https://sites.google.com/site/chaletoslinux/download (32 si 64)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -