Posted by : Bogdan Ciochina joi, 30 iulie 2015


Cica e un  browser foarte popular pe device-urile mobile, poate in China? Tipii care fac acest browser s-au gandit, ca daca  tot e asa popular sa-i faca versiune si pentru Windows (PC, laptop, tableta cu Windows).

UC Browser este usor de utilizat, ofera o navigare sigura pe internet, poate bloca reclamele de pe site-urile pe care le vizitati, permite download-ul rapid al fisierelor dar si a clipurilor video. O optiune misto pe care o are acest browser, este cea  de a crea un Hotspot pentru wifi (o retea wifi). Potrivit site-ului lor UC browser este foarte popular in China, India, Indonesia si altee tar, banieisc ca tot asiatice.

Foloseste si functia  Cloud Sync permite sincronizarea browser-ului indiferent de pe ce dispozitiv il utilizati. Astfel puteti utiliza bookmark-urile, site-urile preferate pe telefon, tableta sau PC ca de pe un singur dispozitiv. 
Prin compresia datelor UC Browser asigura o navigare rapida chiar daca conexiunea vostra la net nu este cea mai buna.
Broser-ul poate fi personalizat in functie de dorintele voastre, puteti alge din multe teme pentru a-i schimba infatisarea, puteti instala extensii pentru a-l imbunatati si puteti seta combinatii de taste pentru a lucra rapid cu el.


DOWNLOAD UC Browser pentru Android
DOWNLOAD UC Browser pentru iPhone
DOWNLOAD UC Browser pentru Windows Phone
DOWNLOAD UC Browser pentru Java (telefoane Nokia)


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -