Posted by : Bogdan Ciochina marți, 24 martie 2015


Sincer sa fiu acum aud prima data de acest antivirus, ce mi-a atras atentia, este termenul FREMIUM, o combinatie intre free (gratuit) si premium. Tot  ce stiu despre acest antivirus este ca  functioneaza cu motorul ClamAV. 


Destul de interesant, nu-mi prezinta mare incredere ClamAV, ca antivirus simplu este OK, dar are lipsuri mari, n-are HIPS, Sandbox, Fierwall, etc. Programul este compatibil cu alte programe antivirus, oferind un nivel suplimentar de securitate.

Deci este Antimalware, nu antivirus, interesant? Ciudat ete ca peste tot in articolul de la Antivirus Free, acest antimalware este referit ca antivirus.

Spre deosebire de programele antivirus obisnuite, SecureAPlus blocheaza orice program periculos nou si necunoscut la prima rulare a acestuia, chiar daca incearca sa evite detectarea.


Credca cei care lucreaza la acest produs s-au gandit sa incercee o strategie asemanatoare cu a celor de la Baidu, acestia cand si-au lansat produsul Baidu Antivirus spuneau ca poate sa ruleze si alaturi de alti antivirusi, ulterior schimband acest lucru.



Caracteristici principale SecureAPlus Freemium

• Protectia gratuita
Suita gratuita cu tehnologii proactive a listei albe, verificarea in cloud cu mai multi antivirusi si detectarea pe baza semnaturilor cu motor de detectie ClamAV.
• Protectia extinsa
Garantia de detectie a programelor malware necunoscute si raspandirea amenintrilor pe baza semnaturilor.
• Instalare si configurare simpla
Doar porneste fisierul executabil si instaleaza programul. Nu are setari complicate. Asteapta pana cand SecureAPlus va crea lista alba.
• Protectia proactiva
Protectia impotriva virusilor modificate, amenintarilor ”zero day” si altor amenintari necunoscute.
• Antivirus in cloud
Componenta Universat AV – antivirus in cloud, protejeaza impotriva amenintrilor malware, cum ar fi rootkit, verificand fisierele executabile (programe) cu un numar de antivirusi in cloud prin VirusTotal.
• Protectia in timp real
Protectia in timp real permite utilizatorilor sa nu-si faca griji cu privire la lansarea programelor malware sau script-urilor malware.
• Compatibil cu alte programe antivirus
Ofera utilizatorului posibilitatea de a folosi SecureAPlus impreuna cu programul antivirus principal instalat in sistem.

*Nota

SecureAPlus este distribuit cu licenta gratuita pentru un an. Poti extinde licenta de utilizare daca inviti prieteni pentru a instala SecureAPlus Freemium. 1 utilizator invitat – 6 luni de protectie gratuita, 6 prieteni invitati intr-un an – licenta gratuita pe viata.

Il puteti descarca accesans aici, programul este inca in stadiu Beta, deci s-ar putea sa aiba si unele erori :)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Geek Craiova -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -